Известие

Collapse
No announcement yet.

Прредна броня

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прредна броня

Счупих предната броня от един бордюр. Колко ще ми струва нова с монтаж? Халогените са здрави!

а колко е счупена ? Неможе ли да се залепи...
    Lexus Is200
    Honda CBR 600 F4i

Comment

Счупих предната броня от един бордюр. Колко ще ми струва нова с монтаж? Халогените са здрави!
      Нова излиза към 280лв. и за работа отделно, ако не си я счупил много пробвй да я залепиш нещо

Comment

Момчета кажете някои добър майстор, който мойе да ми залепи и боядиса бронята, че и аз имам същия проблем като колегата
        Alfa Romeo 145 1.6 BOXER
        sigpic
        http://vbox7.com/play:884c5234
        http://www.youtube.com/watch?v=utCgI...layer_embedded

Comment

Е ме е Аз ремонтирам(заварявам ) брони и почти всякави пластмаси по колите За повече подробности на ЛС

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Лично моята няма начин да се завари или залепи. Забих в един бордюр и се чу едно "кръъъц" и после като дадох на задна още едно много по силно "кръъц" И тогава се е счупила. Лошото е че се е и че частите са се разнесли някъде си, защото аз чак като се прибрах видях какво е станало, защото не веднъж ми се случва да застърже долната част на бронята в някой бордюр, ама тоя път си такова таковата!

Comment

е какво? части от бронята ли липсват ?
              повярвай ми - доста трагично изглеждащи брони могат да се ремонтират..
              Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
              EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Comment

Първоначално публикувано от mr_minister
                Лично моята няма начин да се завари или залепи. Забих в един бордюр и се чу едно "кръъъц" и после като дадох на задна още едно много по силно "кръъц" И тогава се е счупила. Лошото е че се е и че частите са се разнесли някъде си, защото аз чак като се прибрах видях какво е станало, защото не веднъж ми се случва да застърже долната част на бронята в някой бордюр, ама тоя път си такова таковата!
                Ако вземеш да напишеш от къде си,може па да ти помогнем,с едно причтелче редовно с чупим броните и с удрямя колите,и трябва да ти кача че няма броня,която да не може да се залепи-виждал ли си броня сцепена на 2?-Лепи се...
                GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

колега и аз ка4их моята на един бордур обрах по големите пар4ета и ми я залипиха аз съм от сливен
                  alfa 146 1.4 twin spark 1997 skype:nikoloi6663

Comment

Незнам, нема от къде да ги изкопам тия пърчета. Тя половината броня липсва. Просто се е счупила много лошо! Яд ме е, че трудно се намират такива брони сега! Изглеждаше доста спортно!

Comment

Бронята

Приятели къде в София лапят предни брони,и каква е горе долу цената?Мойта не е много счупена,онзи ден беше се заледило и чукнах леко един бакшиш.Гадна работа спря изведнъж,и си изпотроших колата:броня,воден радиатор,радиатор на климатика,а на него нищо,запали и си тръгна.МАМКА МУ!!!
                      Помогнете ми!!!

Comment

Working...
                      X